CIRI

MESIN

HH54PL HH52PL HH53PL

Profesional melu riset, pangembangan, adol lan layanan? Kabeh jinis relay

Profesional melu riset, pangembangan, adol lan layanan?  Kabeh jinis relay

METODE TOOL MESIN DAPAT MANGSA

WANG KANGGO PUNJUK WANG KANGGO.

Saka milih lan ngatur
mesin sing cocog kanggo tugas sampeyan kanggo mbantu mbiayai tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

TENTANG US

KUMPULAN NAIDIAN

NAIDIAN GROUP Company Limited sing ditetepake ing taun 1989, minangka profesional sing melu riset, pangembangan, adol, lan layanan kabeh jinis relay, kayata Relay Power-Power, Relay-General Relay, Relay Time, lan relay elektromagnetik. Kita dumunung ing No.626, Chezhan Road, Liushi Town, Wenzhou City, Zhejiang, China, seneng transportasi sing gampang lan lingkungan sing apik. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, staf staf sing wis ngalami mesthi kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan kanthi lengkap.

mentas

BALITA

  • Kabar liburan Day

    Para sedherek ingkang kinurmatan, Dina Buruh. Miturut peraturan dewan negara babagan preian statutory lan kahanan nyata unit kerja, kita ora ngandhani prakara ing ngisor iki babagan preinan Hari Nasional ing 2020: 1. wektu liburan unit kanggo 3 dina, lan 4 Mei normal pakaryan .. ..

  • Milih spesifikasi voltase protektor

    Miturut voltase coil kontak contactor motor, voltase kerja kanggo protektor sing dipilih kudu konsisten karo voltase coil co contactor. Voltase kerja kanggo protektor motor yaiku 380V utawa 220V (kalebu voltase kerja saka kontak. seri produ ...

  • Perayaan liburan festival Qingming

    Para rawuh ingkang minulya, Wanci makam nyamari Miturut peraturan dewan negara babagan preian statutory lan kahanan nyata unit kerja, kita ora ngandhani babagan ing ngisor iki babagan preian Hari Nasional ing 2020: 1. Wektu liburan unit kanggo 4 April, 5 April utawa uga ...

  • Nerusake kabar kerja

    Pelanggan sing kinurmatan: Kaping pisanan, matur nuwun kanggo dhukungan gedhe kanggo perusahaan kita ing taun 2019 taun. Wabah COVID-19 wis nyeret kabeh manungsa kanggo perang galak karo penyakit sing nular banget ing skala global. Ngadhepi serangan dadakan virus sing ora dingerteni sadurunge iki, p ...

  • Pembekal sing diverifikasi Alibaba

    Congratulations on our company become Alibaba Verified Supplier on 28th March.2019, and we hope to continue to establish close relations with our new and old customers. What is Verified Supplier*? A Verified Supp...