ИЗБРАНА

МАШИНИ

HH54PL HH52PL HH53PL

Професионалец ангажиран во истражување, развој, продажба и услуга на? Сите типови на релеи.

Професионалец ангажиран во истражување, развој, продажба и услуга на? Сите типови на релеи.

МЕТОДИЧКИ Алатки МОANЕ ДА ПАРТНЕР

СО СЕКОЈ ЧЕКОР НА ПАТОТ.

Од избирање и конфигурирање на вистинската
машина за вашата работа до помагање во финансирање на купувањето што генерира забележителен профит.

ЗА НАС

НАИДИЈАНСКА ГРУПА

NAIDIAN GRUP Company Limited со седиште во 1989 година е професионален ангажиран во истражување, развој, продажба и сервисирање на сите типови релеи, како што се реле со голема моќност, реле за општа намена, временски реле и електромагнетни реле. Ние сме лоцирани во бр.626, Chezhan Road, Liushi Town, Wenzhou City, hejеџијанг, Кина, уживајќи во удобен превоз и убава околина. Посветени на строга контрола на квалитетот и внимателна услуга на клиентите, нашите искусни членови на персоналот се секогаш достапни да разговараат за вашите барања и да обезбедат целосно задоволство на клиентите.

неодамна

ВЕСТИ

 • Известување за празникот на Први Мај

  Драги пријатели, Денот на трудот доаѓа. Според прописите на државниот совет за законски празници и фактичката состојба на нашата работна единица, со ова ги известуваме следниве работи што се однесуваат на празникот на националниот ден во 2020 година: 1. единечно време за празници за 3Дни, и 4-ри мај нормална работа .. ..

 • Избор на спецификација на напон на заштитник

  Според напонот на намотката на намотката на наизменична струја на контролниот мотор, работниот напон на избраниот заштитник треба да биде конзистентен со напонот на намотката на калерот на наизменична струја. Работниот напон на заштитниот мотор е AC 380V или 220V (вклучувајќи го и работниот напон на контакт на серијата продукти ...

 • Известување за празник Кингминг на фестивалот

  Драги пријатели, Денот за чистење гробови доаѓа. Според прописите на државниот совет за законски празници и фактичката состојба на нашата работна единица, со ова ги известуваме следниве работи во врска со празникот на националниот ден во 2020 година: 1. Единица време за празници за 4 април, 5 април ниту ...

 • Продолжете со известувањето за работа

  Почитувани клиенти: Како прво, благодарам за вашата голема поддршка на нашата компанија во 2019 година година. Избувнувањето на СОВИД-19 ја одвлече целата човечка раса во жестока војна со многу заразна болест на глобално ниво. Соочувајќи се со ненадејниот и невиден напад на вирус непознат претходно, кинескиот п ...

 • Алибаба проверен снабдувач

  Congratulations on our company become Alibaba Verified Supplier on 28th March.2019, and we hope to continue to establish close relations with our new and old customers. What is Verified Supplier*? A Verified Supp...