ZGJEDHURA

Machines

HH54PL HH52PL HH53PL

Profesionale e angazhuar në kërkimin, zhvillimin, shitjen dhe shërbimin e? Të gjitha llojet e stafeve.

Profesionale e angazhuar në kërkimin, zhvillimin, shitjen dhe shërbimin e? Të gjitha llojet e stafeve.

METODA MAKINA MJETE MUND T P PARTNER

ME JU GJITHA HAPI I MUAJIT.

Nga zgjedhja dhe konfigurimi i
për punën tuaj, deri në ndihmën për të financuar blerjen që gjeneron fitime të dukshme.

RRETH NESH

GRUPI NAIDIAN

NAIDIAN GROUP Company Limited e themeluar në vitin 1989, është një profesionist i angazhuar në kërkimin, zhvillimin, shitjen dhe shërbimin e të gjitha llojeve të stafeve, siç janë stafetat me fuqi të lartë, stafetë për qëllime të përgjithshme, stafetën kohore dhe stafetën elektromagnetike. Ne jemi të vendosur në Nr.626, Chezhan Road, Liushi Town, Wenzhou City, Zhejiang, China, duke shijuar transportin e përshtatshëm dhe mjedisin e bukur. Të përkushtuar për kontroll të rreptë të cilësisë dhe shërbimit të zhytur në mendime të klientëve, anëtarët tanë me përvojë të stafit janë gjithmonë në dispozicion për të diskutuar kërkesat tuaja dhe për të siguruar kënaqësinë e plotë të klientit.

i fundit

LAJME

 • Njoftim për festat e Ditës së Majit

  Të dashur miq, Dita e Punës po vjen. Sipas rregulloreve të këshillit të shtetit për pushimet ligjore dhe gjendjen aktuale të njësisë sonë të punës, ne njoftojmë për çështjet e mëposhtme në lidhje me festën e Ditës Kombëtare në vitin 2020: 1. kohën e festës për njësi për 3Days, dhe 4 Maj punë normale. ..

 • Përzgjedhja e specifikimit të tensionit mbrojtës

  Sipas tensionit të spirales së kontaktit të motorit të kontrollit, tensioni i punës i mbrojtësit të zgjedhur duhet të jetë në përputhje me tensionin e mbështjelljes së kontakteve ac. Tensioni i punës i mbrojtësit të motorit është ac 380V ose 220V (përfshirë tensionin e punës të kontaktit të seri e produ ...

 • Njoftim për festën e festivalit Qingming

  Të dashur miq, po vjen dita e mbarimit të varrit. Sipas rregulloreve të këshillit të shtetit për pushimet ligjore dhe gjendjen aktuale të njësisë sonë të punës, ne njoftojmë për çështjet e mëposhtme në lidhje me festën e Ditës Kombëtare në vitin 2020: 1. Koha e festës për njësi për 4 Prill, 5 Prill as ...

 • Rifilloni njoftimin e punës

  Të nderuar klientë: Para së gjithash, faleminderit për mbështetjen tuaj të madhe për kompaninë tonë në vitin 2019 vit. Përhapja e COVID-19 ka tërhequr tërë racën njerëzore në një luftë të ashpër me një sëmundje shumë infektive në shkallë globale. Përballë sulmit të papritur dhe të paparë të një virusi të panjohur më parë, p kineze ...

 • Furnizuesi i verifikuar nga Alibaba

  Congratulations on our company become Alibaba Verified Supplier on 28th March.2019, and we hope to continue to establish close relations with our new and old customers. What is Verified Supplier*? A Verified Supp...