CIRI

MACINES

HH54PL HH52PL HH53PL

Profesional aktipitas panalungtikan, pamekaran, penjualan sareng jasa? Sadaya jinis relay.

Profesional aktipitas panalungtikan, pamekaran, penjualan sareng jasa?  Sadaya jinis relay.

METODE TOOL MACHINE BOLEH MANGKUT

DENGAN DENGAN PULANG KANGGUPAN PARAAN.

Ti milih sareng ngonpigurasikeun
kanggo padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan beuli anu ngahasilkeun kauntungan anu nyata.

TENTANG KAMI

GROUP NAIDIAN

NAIDIAN GROUP Company Limited ngadegkeun taun 1989, mangrupikeun ahli profésional dina panalungtikan, pamekaran, penjualan sareng jasa sagala jinis relay, sapertos High-Power Relay, Relay-General Relay, Time Relay sareng Relay Electromagnetic. Kami lokasina di No.626, Chezhan Road, Liushi Town, Wenzhou City, Zhejiang, China, ngangkut angkot sareng lingkungan anu saé. Dikhususkeun kana kontrol kualitas anu ketat sareng jasa palanggan anu bijaksana, anggota staf urang anu berpengalaman salawasna sayogi pikeun ngabahas syarat anjeun sareng mastikeun kapuasan customer lengkep.

anyar

BALONG

  • Perhatosan lebaran Poé

    Babaturan sadulur, Hari Buruh parantos sumping. Numutkeun perda déwan kaayaan ngeunaan liburan statutori sareng kaayaan aktual dina unit kerja kami, kami nganggo ieu ngabéjaan hal-hal di handap ngeunaan liburan Hari Nasional dina taun 2020: 1. unit liburan waktos kanggo 3days, sareng 4 Mei pangantenan biasa .. ..

  • Pilihan spésifikasi tegangan pelindung

    Numutkeun kana tegangan co contactor tina motor kontrol, tegangan kerja pikeun pelindung anu dipilih kedah konsisten sareng ac contactor coil volt.The tegangan kerja tina protéktor motor nyaéta ac 380V atanapi 220V (kalebet tegangan kerja tina kontak tina. ti seri produ ...

  • Perayaan liburan Qingming

    Babaturan sadulur, Dinten-makamna nyapu badé sumping. Numutkeun perda déwan kaayaan ngeunaan liburan statutori sareng kaayaan aktual satuan padamelan kami, kami ku dieu ngawartosan hal-hal di handap ngeunaan liburan Poé Nasional dina 2020: 1. waktos liburan unit pikeun 4 April 5 April ogé ...

  • Neruskeun bewara gawé

    Pelanggan Dear: Mimiti, hatur nuhun pikeun rojongan hébat pikeun perusahaan kami di 2019 taun. Wabahna COVID-19 parantos nyeret sakumna umat manusa kana perang garang kalayan panyawat anu sangat tepa dina skala global. Nyanghareupan serangan anu ngadadak sareng teu pernah terjadi sateuacanna anu teu dipikanyaho, p Cina ...

  • Pembekal diverifikasi Alibaba

    Congratulations on our company become Alibaba Verified Supplier on 28th March.2019, and we hope to continue to establish close relations with our new and old customers. What is Verified Supplier*? A Verified Supp...