Tentang Kami

Naidian Group Co, Ltd

Unggul, dibagi sareng dunya.

Naidian Group Co, Ltd

diadegkeun dina 1989

Kami utamina ngahasilkeun sagala jinis relay, sapertos Power Relay, PCB Relay, Relay-General Relay, Solid StateRelay, Time Relay, Relay Relaynter, Counter, Thermal Relay, Electromagnetic Relay, Earth Leakage Relay, liquid Level Relay, motor control motor protection séri, Relay Socket.

Hf286ca89af2943c3bc2758790bdb1247n

Kami Anout

logo02

NAIDIAN GROUP Company Limited ngadegkeun taun 1989, mangrupikeun ahli profésional dina panalungtikan, pamekaran, penjualan sareng jasa sagala jinis relay, sapertos High-Power Relay, Relay-General Relay, Time Relay sareng Relay Electromagnetic. Kami lokasina di No.626, Chezhan Road, Liushi Town, Wenzhou City, Zhejiang, China, ngangkut angkot sareng lingkungan anu saé. Dikhususkeun kana kontrol kualitas anu ketat sareng jasa palanggan anu bijaksana, anggota staf urang anu berpengalaman salawasna sayogi pikeun ngabahas syarat anjeun sareng mastikeun kapuasan customer lengkep. Salaku tambahan, kami parantos nampi sertipikat Sertifikasi wajib China. Ngajual saé di sadaya kota sareng propinsi sakitar Cina, produk urang ogé diekspor ka klien di nagara-nagara sapertos sareng daérah sapertos Asia, Asia Tenggara, Koréa Kidul, nagara Amérika Kidul sareng saterasna. Kami ogé ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM. Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milarian bantosan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat jasa palanggan kami ngeunaan syarat sumber anjeun iraha waé. Ngajurkeun prinsip bisnis ngeunaan kauntungan saling, urang ngagaduhan reputasi anu hadé diantara para nasabah kusabab jasa kami anu alus, produk kualitas sareng harga kalapa. Kami nampi sawangsulna konsumén ti bumi sareng mancanagara pikeun ngadegkeun gawé babarengan sareng nyiptakeun masa depan anu terang sareng urang duaan.

KAMI

LAMPIRAN

耐 电 内 页 _13
02_01
02_03
H2eac08a01edf4f46ae4337f3dda068f3l
Hce3af24bca6148438a7d0406138e2ad11
Hac6bac2ecb26499799f6c7f4d4a61ffdn

------------------------ SERTIPIKAT ------------------------

ab_certi

INGIN KANGGURU DENGAN AS?